Koopzondagen in Duitsland

Agenda koopzondagen 2021

Deze agenda bevat alle koopzondagen in 2021 die ons bekend zijn. Voordat je nu gelijk in de auto springt kan het geen kwaad om te controleren of deze koopzondag nog doorgaat. Ondanks dat we deze lijst wekelijks bijwerken kan het voorkomen dat er foutjes in zitten. De Agenda koopzondagen wordt dagelijks voorzien van een update.

We proberen in deze lijst zoveel mogelijk de koopzondagen te melden in de hoofdcentra van de steden. Grotere steden in Duitsland zoals Keulen, Frankfurt, Duisburg en Düsseldorf zijn namelijk verdeeld in wijken, en koopzondagen worden ook in verdeeld in deze wijken.

Agenda koopzondagen in Duitsland

Lang verhaal kort, je treft hieronder dus alleen de koopzondagen aan in de centra van de steden. Verder vind je in de lijst voorlopig alleen koopzondagen in de grensregio en in belangrijke toeristische steden zoals Berlijn.

De deelstaten Beieren, Brandenburg, Hessen, Mecklenburg-Vorpommern, worden bijvoorbeeld vanwege de afstand met Nederland niet genoemd in dit overzicht.

Koopzondagen december 2021

Vanwege de pandemie zijn veel koopzondagen in Duitsland afgezegd. Hieronder zie je een korte lijst van plaatsen waar mogelijk de winkels in december open zijn. Op dit moment is het voor ons praktisch onmogelijk om de lijst actueel te houden daarom voor vertrek nog even zoeken en informeren of de koopzondag daadwerkelijk doorgaat.

5 december

  • Wessel

12 december

19 december

  • Windeck
  • Siegburg

(laatste update: 1 december 2021)