Bad Bentheim

Bad Bentheim is één van de eerste plaatsen di doorkruist als je via de A1 Duitsland in rijdt. Het leuke aan Bad Bentheim is dat het een kuuroord is. Hier komt heilzaam water uit de grond en dat maakt Bad Bentheim een bijzondere plek in Duitsland. Dat water is namelijk goed voor duizenden toeristen die ieder jaar weer in Bad Bentheim komen genieten van de moderne wellness-, zwem-, en ontspanningsmogelijkheden.

Omdat Bad Bentheim dus een kuuroord is, mogen bij wijze van uitzondering de winkels iedere zondag de deuren voor het winkelende publiek voor een paar uur openen. Tussen 14.00 en 17.00 uur zijn diverse leuke souvenirwinkels, (woon)decoratie winkels, en kunstgalerijen voor het winkelende publiek geopend.

Echt winkelen in Bad Bentheim, nee, dat niet daarvoor moet je naar de omliggende steden zoals Nordhorn, of iets verder weg naar het leuke Osnabruck.

Vakantiepark Bad Bentheim

In het vakantiepark Bad Bentheim van Roompot vindt je prachtige en luxe vakantiewoningen, ideaal als basis om de omgeving rondom Bad Bentheim te ontdekken, of voor een leuke koopzondag in bijvoorbeeld Nordhorn of Osnabrück.

De Burcht van Bad Bentheim

Ook wel Kasteel Bentheim genoemd, dit prachtige kasteel is in de middeleeuwen gebouwd, het kasteel wordt nog steeds bewoond, een deel van de ruimtes is opgesteld voor het publiek. De 30 meter hoge middeleeuwse Kruittoren geeft bij mooi weer een prachtig uitzicht over het graafschap bentheim en delen van Twente prijs.

 

Koopzondag Agenda

Wil jij geen enkele koopzondag in Duitsland meer missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een handig overzicht met de koopzondagen in Duitsland

You have Successfully Subscribed!