Koopzondag Gronau

Gronau is een typisch grensstadje, zo knus tegen de Nederlandse grens aan bij Enschede brengen de Twentenaren een vleugje Nederlandse sfeer naar het stadje toe. Toch merk je direct dat je te maken hebt met de Duitse Grundlichkeit, hier worden zaken gedaan en geen praatjes verteld.

Dat merk je ook op een koopzondag in Gronau, het is er lekker en vooral gezellig druk.

Gevarieerd winkel aanbod in Gronau

In het centrum van Gronau vindt je onder andere de bekende winkelketens zoals H&M, C&A, Saturn en Xenos. De typische Duitse winkels zoals DM en Tchibo ontbreken zeker niet en zijn altijd een bezoekje waard.

Het centrum van Gronau is niet heel groot, dus dat betekend dat er genoeg tijd is voor ander vermaak, zoals het pop & Rock museum wat volledig in het teken staat van de muziek.  meer dan 100 jaar muziek op een zeer leuke manier uitgelegd en te horen natuurlijk.  Natuurlijk ontbreekt de Duitse legende Udo Lindenberg die geboren is in Gronau niet in dit museum.

Zondagochtend Brunch

Het centrum van Gronau kent vele leuke cafe’s en bars. Een aantal van deze cafes biedt iedere zondag een all-you-can-eat brunch aan. een goede manier alvast energie te tanken voor de komende shopping middag. bij Cafe Extrablatt kun je al voor € 9,95 genieten van zo’n brunch.

 

 

Koopzondag Agenda

Wil jij geen enkele koopzondag in Duitsland meer missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een handig overzicht met de koopzondagen in Duitsland

You have Successfully Subscribed!