Koopzondagen Essen

Koopzondag in Essen

Essen is een paradijs voor winkel liefhebbers niet alleen werd de plaats in 1629 door de Nederlanders bestormd nog steeds vindt er ieder weekend een kleine minibestorming plaats op de leuke winkels in Essen.

Het fijne en compacte centrum van Essen heeft veel te bieden, de meesdte winkels en modezaken zijn gelegen aan de Kettwiger Straße en de Limbeckerstraße  Duik ook even de zijstraatjes in van deze hoofdstraten want daar vindt je de leuke boetiekjes en kleine winkels met een specialisme.

Aan het Limbeckerplatz vindt je één van de grootste winkelcentra van Duitsland, meer dan 200 winkels. cafes en restaurants vindt je in dit hypermoderne winkelcentrum wat Essen echt als winkelstad weer op de kaart heeft gezet. Niet alleen is het Limbeckerplatz winkelcentrum tijdens koopzondagen in Essen geopend, ook is er 1 x per maand op de eerste vrijdag van de maand een extra lange koopavond tot 24 uur.

© foto: ECE.de

Primark in Essen

Naar horen zeggen is de Primark in Essen één van de grootste kledingwinkels van dit label in Duitsland meer dan 14.000 vierkante meter verdeeld over zes verdiepingen met voordelige mode voor jong en oud. Ondanks de grote van deze mega Primark kan het er toch super druk zijn.

Koopzondag in Essen 2019

Laat ik bijna de essentie van deze pagina vergeten, wanneer zijn er koopzondagen in Essen. We zochten het voor je op.

  • 19 janauri 2020

Hoe kom je in Essen

Essen is makkelijk en snel bereikbaar vanuit Nederland, Vanaf Utrecht is Essen ongeveer 2 a 2,5 uur tijden waarbij je voornamelijk de A12/A3 blijft volgen. ter hoogte van Oberhausen wordt Essen al goed aangegeven op de borden boven de Autobahn. Let op voor grote delen van Essen heb je een milieuvignet nodig.

parkeren in Essen

Ook dat is goed geregeld, met de bouw van het nieuw winkelcentrum is ook een grote parkeergarage gebouwd. Er zijn dus betaalbare parkeerplaatsen in overvloed in Essen. Parkeer je bij de Galeria Kaufhof en koop je vervolgens voor meer dan € 30 dan parkeer je de eerste 2 uur gratis. Let wel op de openingstijden van de parkeergarages. Niet alle garages zijn namelijk 24 uur per dag geopend.

Koopzondag Agenda

Wil jij geen enkele koopzondag in Duitsland meer missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een handig overzicht met de koopzondagen in Duitsland

You have Successfully Subscribed!