Koopzondagen in Duitsland

Koopzondag Bocholt 2023

De meeste inwoners van de grensstreek rondom  Arnhem en Nijmegen kennen het fijne centrum van Bocholt wel, het is een ideaal en plezier winkelgebied met een leuke selectie aan bekende en minder bekende winkels. Tel daarbij de goede infrastructuur om te parkeren bij op en je hebt een centrum met een hoge aantrekkingskracht. Ga je mee naar de koopzondag Bocholt?

Bocholt ligt langs de Autobaan A3 en is vanaf Utrecht ongeveer een uurtje rijden. De vele parkeergarages rondom het centrum bieden altijd wel een parkeerplekje voor een schappelijke prijs.

Het winkelaanbod in Bocholt is zeer divers, van leuke kledingboetieks tot de bekende Duitse warenhuizen zoals Galeria Kaufhof. Natuurlijk ontbreekt een grote vestiging van de Duitse elektronica keten Saturn niet in het centrum.

Mocht het onverhoopt slecht weer zijn in Bocholt dan is dat geen reden om de stad niet te bezoeken, er is namelijk een groot overdekt winkelcentrum, in de shopping-arkade Bocholt treft je bijna 50 winkels aan.

Grootste fietswinkel van Europa

De echte sportieve fietser heeft vast wel eens van Rose bikes gehoord. Dit is één van de grootste fietsenwinkels van Europa. De volledige verzending vindt, plaatst uit een megagroot magazijn in Bocholt, en om al het moois te bekijken beschikt Rose over een prachtige winkel van ruim 5000 m². Waarbij alles in het teken staat van het fietsen. Ook is het mogelijk om een fiets naar eigen wens samen te stellen. Tijdens de koopzondagen in Bocholt is Rose fietsen vaak ook open. Daarbij organiseert Rose vaak samen met de leveranciers een interessante productmarkt.

Hoe kom je in Bocholt?

De stad Bocholt ligt praktisch aan de A3 (de A12 gaat bij de grensovergang Zevenaar over in de A3)  Bij de afrit Isselburg is Bocholt al goed aangegeven. Volg in de stad zelf de borden van het speciale parkeer-systeem, zo word je het snelst naar een vrije parkeerplaats gebracht.

Koopzondagen 2023 in Bocholt

Verhoudingsgewijs ten opzichte van andere Duitse steden in de Grensregio heeft Bocholt veel koopzondagen, we hebben de koopzondagen voor je op een rijtje gezet.

  • 5 november 2023 van 13.00 tot 18.00
  • 17 december 2023 met gezellige kerstmarkt van 13.00 tot 18.00