Koopzondagen in Duitsland

Koopzondag Ochtrup outletcentrum 2023

Wil je echt op zoek naar leuke aanbiedingen? Dan is een dagje winkelen tijdens een Koopzondag Ochtrup echt een goed idee. Meer dan 100 merken bieden in het Outletcentrum riante kortingen van 30 tot 60 procent op de verkoop adviesprijs kleding, speelgoed, schoenen en huishoudelijke artikelen aan.

Koopzondag Ochtrup

Het winkelcentrum is grotendeels overdekt en is gebouwd rond een dorpje met de typische huizen voor de streek en deels in een oud fabrieksgebouw. Meer dan 65 winkels verkopen zogezegd ruim 100 verschillende merken. Ook voor een natje en een droogje is gezorgd dankzij een MacDonalds en een Döner Kebab restaurant.

Koopzondag Ochtrup McArthur Glen Designer outlet

Alle bekende sportmerken zoals Nike, Adidas en Reebok hebben een grote outlet in dit prachtige centrum. Vaak worden de kleding en sportschoenen aangeboden voor prijzen die ver onder de vastgestelde adviesprijs liggen. Daarnaast is het ook goed mogelijk om zogenaamde seconds (tweede keus) te kopen, dit zijn kledingstukken die niet helemaal aan de productverwachtingen voldoen zoals kleine weef- en stikfoutjes hebben. Deze zijn vaak nog eens extra afgeprijsd.

Het beroemde kledingmerk Esprit heeft in Ochtrup een tweede outletcentrum zoals in Rattingen bij Düsseldorf. In deze semi-fabriekshal hangen de kledingstukken op kleur gesorteerd in overvolle rekken. Het gaat hier voornamelijk om oude collecties die soms voor stuntprijzen wordt verkocht. Een extra korting van 50% op de al afgeprijsde kleding is eerder regel dan uitzondering. Let wel: het kan in deze outlet druk zijn en het aantal paskamers is beperkt.

Onder de meer dan 65 winkels vind je onder andere de bekende merken Boss, Cecil, Levi’s, Playmobil, Ravensburger, Seidensticker, Gant en nog veel andere bekende merken.

Hoe kom je bij het Factory Outlet Center Ochtrup

  • Het outletcentrum Ochtrup ligt op maar 25 minuten rijden van Enschede.
  • Vanaf Münster is het outletcentrum makkelijk te bereiken via de B5, ongeveer 35 minuten rijden.
    Vanaf Osnabrück rijdt u over de A30 tot knooppunt Schüttorf en daar gaat u op de A31. De reistijd bedraagt ca. 45 minuten.
  • Vanaf Apeldoorn is de reistijd via de A1 en de A31 ongeveer 60 minuten.

Parkeren

Het outletcentrum beschikt over ruim 1500 gratis parkeerplaatsen, deze zijn goed aangegeven, volg op drukke dagen de aanwijzingen van het personeel goed op. Mindervalide parkeerplaatsen kun je vinden op parkeerplaats Nord, Ost en West. Je elektrische auto opladen kan bij de laadpunten op parkeerplaats Ost.

Ochtrup

Het dorp zelf is dankzij de komst van het outletcentrum weer tot leven gekomen. Het compacte centrum heeft niet overdreven veel winkeltjes, maar is leuk om even door heen te wandelen, geen zin in het fastfood wat wordt aangeboden in het outletcentrum? Dan biedt het dorp genoeg keuze aan restaurants en leuke cafeetjes. Een overnachting in Ochtrup is zeker aan te raden.

De Koopzondagen in Ochtrup

Het outletcentrum in Ochtrup is niet iedere zondag open. Er zijn slechts 4 zondagen per jaar dat het centrum open mag. Wij zochten de koopzondag Ochtrup voor je uit.

  • Helaas nog niet bekend