Koopzondagen in Duitsland

Agenda koopzondagen 2023

Deze agenda bevat alle koopzondagen in 2023 die ons bekend zijn. Voordat je nu gelijk in de auto springt kan het geen kwaad om te controleren of deze koopzondag nog doorgaat. Ondanks dat we deze lijst wekelijks bijwerken kan het voorkomen dat er foutjes in zitten. De Agenda koopzondagen wordt dagelijks voorzien van een update.

We proberen in deze lijst zoveel mogelijk de koopzondagen te melden in de hoofdcentra van de steden. Grotere steden in Duitsland zoals Keulen, Frankfurt, Duisburg en Düsseldorf zijn namelijk verdeeld in wijken, en koopzondagen worden ook in verdeeld in deze wijken.

Agenda koopzondagen in Duitsland

Lang verhaal kort, je treft hieronder dus alleen de koopzondagen aan in de centra van de steden. Verder vind je in de lijst voorlopig alleen koopzondagen in de grensregio en in belangrijke toeristische steden zoals Berlijn.

De deelstaten Beieren, Brandenburg, Hessen, Mecklenburg-Vorpommern, worden bijvoorbeeld vanwege de afstand met Nederland niet genoemd in dit overzicht.

Koopzondagen Januari 2023

Op dit moment zijn er nog maar weinig koopzondagen bekend voor januari 2023. Weet je wel een koopzondag in Duitsland? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

8 januari

  • Vreden

15 januari

  • Essen – (Essen on Ice)

Koopzondagen februari 2023

Op dit moment zijn er nog maar weinig koopzondagen bekend voor februari 2023. Weet je wel een koopzondag in Duitsland? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Koopzondagen maart 2023

Op dit moment zijn er nog geen geen koopzondagen bekend voor januari 2023. Weet je wel een koopzondag in Duitsland? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

15 maart

  • Stadtlohn

26 maart

  • Ahaus – Paasmarkt

Koopzondagen april 2023

In april zijn er diverse koopzondagen, hieronder vind je een handig overzicht met de koopzondagen in Duitsland.

2 april

  • Vreden

Koopzondagen mei 2023

In mei zijn er diverse koopzondagen, hieronder vind je een handig overzicht met de koopzondagen in Duitsland.

14 mei

  • Essen – Essen orginal stadsfeest

(laatste update: 7 januari 2023)