Koopzondagen CentrO Oberhausen

Het grootste winkelcentrum van Europa vindt je in Duitsland, en om precies te zijn bij Oberhausen, en dat ligt slechts op een uurtje rijden van de Duitse grens. Meer dan 160 winkels in een prachtig overdekt winkelcentrum met voldoende gratis parkeerplaatsen en een geweldige foodcourt.

Koopzondag Centro

Op 30 september 2018 is de volgende koopzondag in Centro de winkels zijn geopend van 13.00 tot 18.00 uur. Bezoek ook de 

Winkelen in Centro Oberhausen

Koopzondag centro oberhausenDe echte shop-a-holic kan zijn hart ophalen in Centro Oberhausen, de meer dan 160 winkels zijn onder te verdelen in kleding, schoenen, elektronica en cosmetica. er is ook een grote vestiging van Galeria Kaufhof  voor alles wat je koopt in een warenhuis. Centro heeft ook een aantal bekende merken binnen haar muren, wat dacht je van Abercrombie & Fitch, Holister, True Religion en een grote vestiging van Peek & Clopenburg. Maandelijks worden er wel weer nieuwe winkels worden toegevoegd aan het bestand van winkels. Een recente toevoeging is bijvoorbeeld de Apple store.

 

Overnachten bij Centro

Er zijn diverse hotels en accommodaties bij het winkelcentrum, een weekendje weg kan ook helemaal geen kwaad om alles te zien  heb je aan één dan namelijk niet genoeg.

Bekijk de hotels bij Centro

Entertainment

Ben je na al dat shoppen nog niet moe? Dan biedt Centro ook nog het nodige vermaak, aan de boulevard liggen diverse restaurants en bars, er is ook een theater waar populaire stukken worden opgevoerd. Voor de kinderen is er een grote vestiging van Lego Discovery Centre. De restaurants en bars zijn trouwens 7 dagen in de week geopend, dus ook op zondag.

Hoe kom je in Centro

Het is heel makkelijk, volg de A12 vanaf Utrecht richting Arnhem en bij Zevenaar ga je de grens over. de A12 wordt daar de A3, deze blijf je volgen tot het knooppunt Oberhausen, vanaf daar wordt Centro al aangegeven op de borden. Voor je navigatie geef je het onderstaande adres is:

Alte Walz
46047 Oberhausen

Centro Oberhausen is trouwens gesloten op de onderstaande dagen

3  Oktober 2017, Dag van Duitse eenheid
1. November 2017, Allerheiligen
25 + 26 December 2017,  kerst
1 Januari 2018, Nieuwjaar

Booking.com

Koopzondag Agenda

Wil jij geen enkele koopzondag in Duitsland meer missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een handig overzicht met de koopzondagen in Duitsland

You have Successfully Subscribed!