Koopzondagen Centro

Koopzondag Centro

Het grootste winkelcentrum van Europa vindt je in Duitsland, en om precies te zijn bij Oberhausen, en dat ligt slechts op een uurtje rijden van de Duitse grens. Meer dan 160 winkels in een prachtig overdekt winkelcentrum met voldoende gratis parkeerplaatsen en een geweldige foodcourt.

Winkelen in Centro Oberhausen

Koopzondag centro oberhausenDe echte shop-a-holic kan zijn hart ophalen in Centro Oberhausen, de meer dan 160 winkels zijn onder te verdelen in kleding, schoenen, elektronica en cosmetica. er is ook een grote vestiging van Galeria Kaufhof  voor alles wat je koopt in een warenhuis. Centro heeft ook een aantal bekende merken binnen haar muren, wat dacht je van Abercrombie & Fitch, Holister, True Religion en een grote vestiging van Peek & Clopenburg. Maandelijks worden er wel weer nieuwe winkels worden toegevoegd aan het bestand van winkels. Een recente toevoeging is bijvoorbeeld de Apple store.

Koopzondag Centro

Op 15 december is de volgende koopzondag in Centro de winkels zijn geopend van 13.00 tot 18.00 uur. Bezoek ook de Kerstmarkten bij Centro 

Overnachten bij Centro

Er zijn diverse hotels en accommodaties bij het winkelcentrum, een weekendje weg kan ook helemaal geen kwaad om alles te zien  heb je aan één dan namelijk niet genoeg.

Koopzondag Agenda

Wil jij geen enkele koopzondag in Duitsland meer missen? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een handig overzicht met de koopzondagen in Duitsland

You have Successfully Subscribed!